Texet Benelux - interieur

Interieur bedrijfspand

Het interieurproject betreft de uitwerking van nieuwe kantoren voor het recent ontworpen bedrijfsgebouw van Texet Benelux NV in Aarschot. Deze kantoren bevinden zich in een groeiende industriële omgeving omringd door moderne architectuur en dynamische bedrijvigheid. Het is gelegen in het hart van een snel ontwikkelend zakendistrict wat de behoefte aan een eigentijds en functioneel kantoorontwerp benadrukt.

De toevertrouwde opdracht omvatte het ontwerpen van nieuwe kantoorinterieurs met aandacht voor zowel functionaliteit als aantrekkelijkheid, in lijn met de behoeften van dit groeiende logistieke bedrijf en de industriële uitstraling van het nieuwe kantoorgebouw.

Een van de voornaamste uitdagingen betrof de garantie van voldoende natuurlijk daglicht voor alle werkplekken, zonder hinderlijke reflectie. Tevens was het noodzakelijk om een industriële uitstraling te realiseren terwijl gelijktijdig akoestisch comfort werd geboden in deze ruimtes.

Het ontwerpconcept, genaamd "Cocktail Texet," omvat het gebruik van warme, zachte materialen in combinatie met speelse kleuren en een industriële uitvoering. Door de mix van deze uiteenlopende keuzes ontstaat een gezellige, doch zakelijke omgeving die toegankelijk is voor een verscheidenheid aan werknemers.

BOUWHEER Texet Benelux
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Aarschot