Showroom Kurt Leys

Interieur bedrijfspand

De startbasis voor dit ontwerp betrof een industriële ruimte, een onbewerkte doos met onbegrensde mogelijkheden. Deze uitdaging diende als canvas waarop het ontwerp voor de toonzaal van Kurt Leys in Lille tot stand kwam.

De opdracht omvatte de realisatie van een inspirerende inrichting van de toonzaal. De ruimte moest niet alleen functioneel zijn, maar eveneens dienen als bron van inspiratie voor bezoekers, die hier de veelzijdigheid van de producten konden ervaren.

Een belangrijk aspect betrof het scheppen van een huiselijke sfeer binnen deze "industriële doos". Dit vereiste een harmonieuze vereniging van functioneel design en warme gastvrijheid. Het ontwerp moest bezoekers het gevoel geven zich in een echt huis te bevinden.

Het ontwerpconcept omvatte het gebruik van warme natuurlijke materialen om de ruimte tot leven te brengen. Hout, steen en textiel werden zorgvuldig geselecteerd en geïntegreerd in de toonzaal, waardoor de bezoekers een gevoel van gezelligheid en comfort ervaren. Eveneens werd gestreefd naar het tentoonstellen van zo veel mogelijk toepassingen van de producten in een huiselijke setting, waardoor de toonzaal een inspirerende en informatieve bestemming werd voor klanten.

BOUWHEER Kurt Leys 
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Wechelderzande