Showroom De Backer Haarden

Interieur handelspand

In de inspirerende toonzaal van De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg krijgt dit interieurproject vorm. Gelegen te midden van prachtige haardontwerpen en stijlvolle inrichtingen vormde dit het ideale uitgangspunt voor het creatieve proces.

De opdracht bestond eruit om een belevingsruimte te ontwerpen voor de toonzaal, een stand die de gashaard een eigen karakter zou geven. De uitdaging was om een ruimte te creëren die klanten uitnodigt om de warmte en pracht van deze gashaard in zijn volle glorie te ervaren.

Het unieke concept van deze stand bracht enkele uitdagingen met zich mee. Het ontwerp moest niet alleen de luxe en warmte van een huiselijke sfeer uitstralen, maar ook de aandacht van bezoekers trekken te midden van de vele haardopties in de toonzaal.

Het ontwerpconcept omarmt luxe en een warm, huiselijk gevoel. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet om een omgeving te creëren waarin bezoekers worden ondergedompeld in het comfort en de gezelligheid die een gashaard kan bieden. De harmonie tussen stijl en comfort wordt tastbaar gemaakt. Het resultaat wekt een gevoel van verwondering op bij iedereen die deze ruimte betreedt.

BOUWHEER De Backer Haarden
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Heist-Op-Den-Berg