Place aux Foires - juwelier

Interieur handelspand

Het leegstaande handelspand, gelegen in de directe nabijheid van Hotel Sanglier in Durbuy, vormde het decor voor de uitwerking van een nieuw interieurontwerp. Deze locatie bood een unieke kans om een nieuwe bestemming te geven aan een ruimte die voorheen onbenut was gebleven.

De opdracht omvatte het ontwikkelen van een innovatief interieurvoorstel voor een kleine juwelierszaak. De ruimte vroeg om een doordachte en esthetisch aansprekende transformatie, waarbij de juwelen op een exclusieve manier gepresenteerd konden worden.

De voornaamste uitdaging was het voldoen aan het gedetailleerde programma van eisen binnen een zeer beperkte oppervlakte. Het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en comfort was van essentieel belang om deze ruimte optimaal te benutten.

Het ontwerpconcept richtte zich op het creëren van een kleine, maar uiterst luxueuze juwelierszaak. Er werd gebruikgemaakt van verticale lamellen met organische vormgeving om de privézones op een elegante wijze af te scheiden. Daarnaast volgde het meubilair en de algehele indeling van de ruimte een organische benadering, waardoor er een harmonieuze en uitnodigende sfeer ontstond die perfect aansloot bij de exclusieve aard van de juwelen die hier tentoongesteld werden.

 

BOUWHEER Place aux Foires
STATUS Voorstudie
LOCATIE Durbuy