Ezaartveld

Interieur loft

In de nabijheid van het centrum van Mol heeft een voormalig fabriekspand een opmerkelijke transformatie ondergaan. Vier karaktervolle lofts zijn het resultaat van een zorgvuldige verbouwing, waarbij het behoud van de oorspronkelijke industriële structuur centraal stond.

Eén van deze lofts werd toevertrouwd aan een bouwheer met een diepgewortelde liefde voor Toscane en de Italiaanse sfeer. Deze voorliefde vormde de inspiratie voor subtiele accenten die verweven zijn in het interieur, en zo een intieme connectie met deze verre oorden tot stand brengen.

Het creëren van een warme en gezellige sfeer binnen de robuuste omhulling van de betonnen draagstructuur was een van de voornaamste uitdagingen. Het behouden van de authentieke industriële esthetiek terwijl er ruimte werd geboden voor lichtinval en buitenverbinding vereiste zorgvuldige afstemming. Het doel was om de bestaande structuur te omarmen zonder afbreuk te doen aan de gewenste comfortabele atmosfeer.

Het ontwerpconcept hanteert een moderne en minimalistische benadering, waarin warmte en industriële ruwheid in harmonie samenkomen. De kenmerkende betonnen draagstructuur geeft het interieur zijn karakteristieke en doorleefde uitstraling, terwijl strakke lijnen en een monochroom kleurenpalet een tijdloze elegantie creëren. De subtiel toegevoegde donkere accenten bieden een delicate balans in de ruime loft.

De blikvanger van dit weelderige interieur is de geïntegreerde wijnzone, waar zowel een uitgebreide wijnvoorraad kan worden bewaard als ontspannen kan worden genoten van een glas wijn in de aangename zitzone. De organische vormgeving van de wijnzone voegt een speels element toe aan het overwegend strakke ontwerp. Hoogwaardige materialen en vakmanschap in elk detail zorgen voor een moderne, warme, en minimalistische woonomgeving die perfect samenvloeit met de rijke geschiedenis van het pand.

BOUWHEER VU
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Mol