Merode

8 wooneenheden

Parkeren gebeurt in de gelijkvloerse parkeergarage (7 parkeerplaatsen, waarvan een voor mindervaliden) en in de carport die gekoppeld voorzien wordt aan de bestaande carport van de linkergebuur in de Verbistlaan. De parkeergarage wordt afgeschermd tov de straatgevels dmv verticaal geplaatste houten stijlen. Hierdoor valt er overdag voldoende daglicht binnen en wordt er s’avonds een speels lichteffect gecreëerd in de onderste zones.

Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenstalling voor min. 15 fietsen en een gemeenschappelijke tellerlokaal voorzien. Het gelijkvloerse appartement in de Verbistlaan heeft een eigen carport, waaronder ook plaats is voor fietsen.

Elke appartement beschikt over een privé-buitenruimte, hetzij een tuin, hetzij een terras. Deze zijn allen zuidelijk georiënteerd.

Alhoewel het volume 8 woongelegenheden en bijhorende autostallingen omvat, heeft het het uitzicht van een grote, strakke villa. De kroonlijsthoogte is cfr. de gangbare profielen in woonkernen. Er is maximaal rekening gehouden met de privacy van geburen.

BOUWHEER Newbrix
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Herenthout