Barto

Handelspand

Dit retailproject te Turnhout is gelegen op een gunstige locatie te midden van commerciële en residentiële zones met uitstekende toegang tot hoofdwegen en stedelijke infrastructuur.

De opdracht was gericht op het ontwerpen en creëren van een eigentijdse autogarage die voldoet aan de behoeften van zowel het bedrijf als de klanten. De focus lag op het optimaliseren van de ruimte voor efficiëntie in werkprocessen, het bieden van een aantrekkelijke klantbeleving en het waarborgen van een functionele indeling die aansluit bij de vereisten van een moderne autogarage.

Het project stond voor verschillende uitdagingen, waaronder het optimaal benutten van de beschikbare ruimte en het creëren van een naadloze interactie tussen functionaliteit en esthetiek. Het handhaven van de operationele efficiëntie van de garage terwijl de klantgerichtheid werd verbeterd, vormde een cruciale uitdaging. Daarnaast vereiste de ontwikkeling van een ontwerp dat voldoet aan lokale regelgeving en architecturale normen een zorgvuldige planning en coördinatie om het project succesvol te realiseren.

Het ontwerpconcept voor dit retailproject omvat een moderne autogarage met een doordachte lay-out die de werkstroom optimaliseert. Het maakt gebruik van hoogwaardige materialen en slimme technologieën voor zowel functionaliteit als een aantrekkelijke uitstraling, waarmee het perfect inspeelt op de behoeften van het bedrijf en een verrijkende ervaring biedt aan klanten.

BOUWHEER Barto
ARCHITECT Van Den Bulck Carl
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Turnhout