Texet Benelux - kantoren

Bedrijfspand

Gelegen binnen het bedrijventerrein Nieuwland-Meetshoven in Aarschot, is dit project een integraal onderdeel van een bruisende industriële omgeving.

De toevertrouwde opdracht omvat de uitbreiding van een bestaand magazijncomplex met extra opslagruimte en de integratie van moderne kantoren.

De belangrijkste uitdagingen van dit project omvatten de noodzaak om de beperkte beschikbare ruimte te optimaliseren voor zowel kantoorruimte als opslagloodsen en de strikte tijdsplanning voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Het project onderscheidt zich door de creatieve aanpak van deze uitdagingen. Kantoren werden verheven naar de eerste en tweede verdieping, waardoor ruimte ontstond voor efficiënte laad- en loskades. Ruime patioterrassen werden geïntegreerd om een aangename werkomgeving te creëren en dienen als het ideale decor voor bedrijfsevenementen waar de nieuwste kledingcollectie wordt gepresenteerd. Het raster van de gordijngevel werd ontworpen volgens de lijnen van een weefpatroon: een speelse verwijzing naar textiel als basisproduct van het bedrijf.

BOUWHEER Aarschot Logistics nv
STATUS Opgeleverd
LOCATIE Aarschot